NVEC dutch day Bucharest 3 juni 2015

Boek snel uw vlucht: NVEC DUTCH DAY BUCHAREST 3 JUNI 2015!

Graag nodigen wij u uit voor de eerste “NVEC Dutch Day”, welke voorafgaand aan het EAES congres zal worden georganiseerd op 3 juni 2015 in het Marriott hotel in Boekarest. In navolging van de succesvolle NVEC workshops, georganiseerd in Turkije, Curaçao en IJsland, is besloten aan deze gouden formule een vervolg te geven. Tijdens deze dag wordt gezorgd voor een inspirerend programma met voordrachten van zowel jong talent als gevestigde statuur. Het doel van deze dag is te komen tot interessante actuele inzichten en discussies op het gebied van met name minimaal invasieve colorectale chirurgie. Ervaringen van jonge klaren en wijze leermeesters zullen worden uitgewisseld zodat boeiende discussies kunnen ontstaan. Voorts zal een open podium worden georganiseerd voor korte pitches met interessante technieken/inzichten uit de dagelijkse praktijk. Kortom: een vernieuwend concept wat u als laparoscopisch chirurg, jong of oud, niet mag missen!

Door een uniek samenwerkingsverband met de European Association of Endoscopic Surgery en onze vaste partners Ethicon, Olympus en Storz/Stöpler kan deze dag gratis aangeboden worden aan de NVEC leden en kunt u aansluitend deelnemen aan het grootste Europese congres op het gebied van minimaal invasieve chirurgie. Daarnaast is er 10% extra korting bedongen op het early bird registratie-tarief van het EAES congres. Aansluitend aan het wetenschappelijke programma zetten wij de Nederlandse traditie vanzelfsprekend voort door in een geweldig sociaal programma Boekarest te leren kennen en gezamenlijk tot een mooie afsluiting van deze dag te komen.


 

Datum:

3 juni 2015 09:00 - 3 juni 2015 24:00

Locatie:

Marriott Grand Hotel Bucharest

Toegang:

Gratis

Voor inschrijven klik hier!

 

Met een boeiend programma, goede sprekers en een open discussie hopen wij op een fantastische eerste versie van de NVEC Dutch Day! Wij kijken uit naar uw komst op 3 juni 2015 in Boekarest! Programma en prijzen kunt u vinden in de onderstaande flyer. Voor uw verblijf kunt u online het hotel reserveren, dit kunt u doen via deze link.

De congrescommissie van de NVEC Dutch Day; Mede namens het NVEC bestuur;

Werner Draaisma
Jarmila van der Bilt
Ernst Schoenmaeckers

 

Esther Consten, voorzitter
Paul van Kesteren, secretaris
Dirk Meijer, penningmeester

Comments are closed.