Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVEC Congres 2017

april 12, 2017 @ 8:00 am - 5:00 pm

€85 – €225

Het programma is bekend! Klik hier!

Voor inschrijvingen, ga naar de website in onderstaande gegevens.

Het 13e congres van de Nederlandse Vereniging voor Endoscopische Chirurgie (NVEC) vindt plaats op woensdag 12 april 2017 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In vervolg op de succesvolle eerdere congressen hebben we wederom een gevarieerd en vernieuwend programma weten samen te stellen.

Vanuit de verschillende centra, ditmaal aangezwengeld uit de regio Utrecht, en de verschillende vakgebieden, gynaecologie, urologie, abdominale chirurgie, kinderchirurgie en thoraxchirurgie worden de nieuwste ontwikkelingen besproken. Belangrijk focus hierbij is hoe we vernieuwingen in en rond de operatiekamer kunnen integreren om onze operaties slimmer te maken. Te denken valt aan robotica en beeldgerichte vernieuwingen, maar ook aan slimme wearables die vitale functies van patiënten kunnen registreren en het inpassen van black boxes, zoals in de luchtvaart, op de operatiekamer. Het thema is dan ook Smart Surgery. Er zal een middagprogramma voor operatieassistenten zijn met nadruk op teamvorming en specialisatie om alle Smart Surgery mogelijk te maken.

Call for abstracts
Voor onderzoekers is er de mogelijkheid abstracts in te sturen. De 4 best-abstracts mogen hun presentatie houden in de plenaire sessies. Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het beste en meest innovatieve abstract. Je kunt jouw abstract tot en met 1 februari 2017 indienen door hier te klikken.
Overnachten in Amsterdam
Klik hier voor de verschillende beschikbare hotels tijdens het NVEC Congres.

Gegevens

Datum:
april 12, 2017
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€85 – €225
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.eiseverywhere.com/ereg/newreg.php?eventid=202896&

Locatie

Beurs van Berlage
Damrak 243
Amsterdam, 1012 ZJ Nederland
+ Google Maps